fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Μάρκετινγκ για Δικηγορικά Γραφεία

single_service_img1

Ξεχωρίστε από τον Ανταγωνισμό Ειδίκευση στο Δικηγορικό Μάρκετινγκ

Δεδομένου ότι οι Δικηγόροι αγωνίζονται με τον αυξανόμενο διαδικτυακό ανταγωνισμό, τη μεταβαλλόμενη καταναλωτική συμπεριφορά των καταναλωτών και τα τεχνικά εμπόδια που σχετίζονται με το online μάρκετινγκ, η ανάγκη προβολής στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη.

Διαθέτουμε 10ετή πείρα στο μάρκετινγκ δικηγορικών γραφείων έχοντας πετύχει σπουδαία αποτελέσματα. Διαθέτουμε σχέσεις χρόνων με κάθε δικηγόρο, πετυχαίνονται νέους στόχους.

Έρευνα για Λέξεις Κλειδιά

Έρευνα και ανακάλυψη λέξεων-κλειδιών

Η έρευνα λέξης-κλειδιού είναι το πρώτο βήμα πριν ένας δικηγόρος μπορεί να ξεκινήσει τη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας. Η ενδελεχή ανάλυση του κάθε τομέα δικαίου είναι το σημείο κλειδί.

Οι δικηγόροι θα πρέπει να επικεντρωθούν σε λέξεις-κλειδιά με σκοπό την αγορά, οι οποίες υποδεικνύουν ότι ο ερευνητής είναι έτοιμος να καλέσει για το ζήτημα που τον απασχολεί και αντιμετωπίζει.

Αυτοί οι όροι θα πρέπει επίσης να έχουν αξιοπρεπή όγκο αναζήτησης για να διασφαλιστεί ότι ένας ιστότοπος θα λάβει επισκεψιμότητα.

marketing για δικηγορικα γραφεια
single_service_img3

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Αν πραγματικά θέλετε να μεγαλώσετε το Brand σας στις μηχανές αναζήτησης και τα Social Media τότε πρέπει να ξεκινήσετε τώρα! Εξαρτάται και από τους τομείς ειδίκευσης! Επικοινωνήστε μαζί μας!

Προώθηση και Διαφήμιση Δικηγορικού γραφείο Στοχευμένα

Δικηγορικό Μάρκετινγκ από τους Ειδικούς

Το δικηγορικό γραφείο πρέπει να ακολουθεί έξυπνες στρατηγικές προβολής τόσα μέσα από την Google όσο και από τα Social Media.

Περιλαμβάνει την έρευνα σωστών λέξεων-κλειδιών για τον κλάδο σας και την ενσωμάτωσή τους στον ιστότοπό σας. Επίσης, η δημιουργία αρθρογραφίας που θα είναι χρήσιμη για τους επισκέπτες σας και θα τους κρατάει στην ιστοσελίδα σας για περισσότερο χρόνο.

Η δημιουργία περιεχομένου με αυτόν τον τρόπο βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να ανακαλύπτουν την ιστοσελίδα σας και οι επισκέπτες να την επισκέπτονται. Αυτό σημαίνει περισσότερα τηλέφωνα για τον δικηγόρο.

Περιεχόμενο γραμμένο για νέο πελατολόγιο

Μια άλλη μοναδική πτυχή του SEO για δικηγόρους είναι το γεγονός ότι το περιεχόμενο πρέπει να συνταχθεί από νομικούς επαγγελματίες, νομικούς ή εξειδικευμένους επαγγελματίες της ομάδας μας. Η δημιουργία κειμενογραφίας βασισμένη στους νόμους της χώρας μας είναι μια εργασία εξειδικευμένη. Χρειάζεται τόσο να η δημιουργία κειμένων βελτιστοποιημένα για την Google, όσο και το να παρέχει το δικηγορικό γραφείο σωστές πληροφορίες ανά τομέα δικαίου.

Τοπικό Local SEO για Δικηγόρους: Διαφήμιση στο Google Maps

Για να διαφημίσουμε έναν δικηγόρο στο Google Maps, ακολοθούμε παρακάτω βήματα:

  1. Δημιουργούμε έναν λογαριασμό επιχείρησης στην πλατφόρμα Google My Business. Προσθέστε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τον δικηγόρο, όπως το όνομα του γραφείου, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τον ιστότοπο, αν υπάρχει.

  2. Βεβαιωνόμαστε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε στο Google My Business είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Αυτό θα βοηθήσει στην καταχώρηση του γραφείου σας στο Google Maps και θα εμφανιστεί στις αναζητήσεις που σχετίζονται με τον δικηγόρο και την περιοχή σας.

  3. Αξιοποιπούμε τις λειτουργίες του Google My Business. Προσθέτουμε φωτογραφίες από το γραφείο, άρθρα και απαντάμε στις κριτικές των πελατών

  4. Χτίζουμε διαφημίσεις μέσω του Google Ads. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στο Google Maps όταν οι άνθρωποι αναζητούν δικηγόρους στην περιοχή σας.

Μην ξεχνάτε ότι η διαφήμιση στο Google Maps είναι μια συνεχής διαδικασία και απαιτεί συνεπή παρακολούθηση και ενημέρωση. Επιπλέον, μπορεί να είναι χρήσιμο να συνεργαστείτε με έναν ειδικό σε ψηφιακό μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παρουσία σας στο Google Maps και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει.

Η στρατηγική προβολής και άνοδος θέσεων τοπικά του δικηγορικού σας γραφείου χρίζει επαγγελματικής προσέγγισης.

Οι πρακτικές SEO (Search Engine Optimization) μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για ένα δικηγορικό γραφείο, καθώς μπορούν να βελτιώσουν την ορατότητα του γραφείου σας στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Παρακάτω παρέχουμε στρατηγικής βελτιστοποίησης:

  1. Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Αναζητήση σε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την δικηγορική δραστηριότητα σας και που έχουν μεγάλο όγκο αναζητήσεων. Λόγω της εμπειρίας μας στο δικηγορικό μαρκετινγκ γνωρίζουμε για κάθε τομέα δικαίου εκατοντάδες λέξεις κλειδιά και τις εφαρμόζουμε άμεσα στο site σας.

  2. Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας: Δημιουργήστε περιεχόμενο που είναι χρήσιμο, ενημερωτικό και ενδιαφέρον για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Παρέχοντας αξιόλογο περιεχόμενο, θα αυξήσετε την πιθανότητα να καταταχθείτε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες.

  3. Βελτιστοποίηση τίτλων και περιγραφών: Χρησιμοποιούμε σχετικούς τίτλους σε κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας και βεβαιωθείτε ότι περιέχουν τις λέξεις-κλειδιά που είναι σημαντικές για εσάς. Επίσης,και οι περιγραφές που εμφανίζονται στα αποτελέσματα της Google, έχουν σημασία, καθώς εμφανίζονται σε διαφορετικές μορφές ανάλογα με την αναζήτηση του χρήστη.

  4. Δημιουργία backlinks: Χτίζουμεε ποιοτικά backlinks από άλλες αξιόπιστες ιστοσελίδες που σχετίζονται με τον τομέα του δικηγορίου. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των μηχανών αναζήτησης για την ιστοσελίδα σας.

Μάρκετινγκ για Δικηγόρους με Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα!

Play Video about πρωτη σελιδα google

Δημιουργήσαμε το
Law Support
Νομική Ενημέρωση

Μέσα από το Law Support, δικηγόροι και δικηγορικά γραφεία αρθρογραφούν πάνω σε τομείς δικαίου, με ολοκληρωμένες αναλύσεις. Επίσης στο Law Support μπορείτε να προβληθεί ένα δικηγορικό γραφείο στις περιοχές και πόλεις που εδρεύουν όπως και στους ανάλογους τομείς δικαίου.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ PROJECT

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλέστε για Προσφορά