ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Μάρκετινγκ για Δικηγορικά Γραφεία

single_service_img1

Ξεχωρίστε από τον Ανταγωνισμό Ειδίκευση στο Δικηγορικό Μάρκετινγκ

Δεδομένου ότι οι Δικηγόροι αγωνίζονται με τον αυξανόμενο διαδικτυακό ανταγωνισμό, τη μεταβαλλόμενη καταναλωτική συμπεριφορά των καταναλωτών και τα τεχνικά εμπόδια που σχετίζονται με το online μάρκετινγκ, η ανάγκη για εκπαίδευση βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι εμφανής.

Έρευνα για Λέξεις Κλειδιά

Έρευνα και ανακάλυψη λέξεων-κλειδιών

Η έρευνα λέξης-κλειδιού είναι το πρώτο βήμα πριν ένας δικηγόρος μπορεί να ξεκινήσει τη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας. 

Οι δικηγόροι θα πρέπει να επικεντρωθούν σε λέξεις-κλειδιά με σκοπό την αγορά, οι οποίες υποδεικνύουν ότι ο ερευνητής είναι έτοιμος να εγγραφεί για νομικές υπηρεσίες. 

Αυτοί οι όροι θα πρέπει επίσης να έχουν αξιοπρεπή όγκο αναζήτησης για να διασφαλιστεί ότι ένας ιστότοπος θα λάβει επισκεψιμότητα.

marketing για δικηγορικα γραφεια
single_service_img3

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Αν πραγματικά θέλετε να μεγαλώσετε το Brand σας στις μηχανές αναζήτησης και τα Social Media τότε πρέπει να ξεκινήσετε τώρα! Εξαρτάται και από τους τομείς ειδίκευσης! Επικοινωνήστε μαζί μας!

Προώθηση και Διαφήμιση Δικηγορικού γραφείο Στοχευμένα

Δικηγορικό Μάρκετινγκ από τους Ειδικούς

Οι δικηγόροι πρέπει να ακολουθούν αυτή τη μορφή κατά την οργάνωση του περιεχομένου του ιστότοπου

Ο ιστότοπος θα πρέπει να επικεντρώνεται σε ένα γενικό θέμα (όπως είναι ο νόμος περί σωματικών βλαβών).
Ο ιστότοπος θα πρέπει να αναλύει τους υποτομείς του κεντρικού θέματος (για σωματικές βλάβες, όπως αυτοκινητικά ατυχήματα, τροχαία ατυχήματα, ατυχήματα μοτοσικλετών κλπ.).

Κάθε σελίδα του ιστότοπου πρέπει να είναι σχετική με ένα μοναδικό θέμα.

Η δημιουργία περιεχομένου με αυτόν τον τρόπο βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να τις οργανώνουν και οι επισκέπτες να το βρίσκουν.

Περιεχόμενο γραμμένο για νέο πελατολόγιο

Μια άλλη μοναδική πτυχή του SEO για δικηγόρους είναι το γεγονός ότι το περιεχόμενο πρέπει να συνταχθεί από νομικούς επαγγελματίες, νομικούς ή εξειδικευμένους επαγγελματίες της ομάδας μας. 

Τοπικό Local SEO για Δικηγόρους: Διατήρηση της ορατότητας στην αναζήτηση

Οι δικηγόροι εξυπηρετούν αιχμαλωτισμένα τοπικά δημογραφικά στοιχεία και συχνά δεν υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού, καθιστώντας το τοπικό SEO σημαντικό. 

Ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές για να παραμείνει ορατή στην τοπική αναζήτηση:

Συμμετοχή σε τοπικούς νόμιμους και παραδοσιακούς καταλόγους.
Ζητήστε το προφίλ σας στο προφίλ Google My Business, συμπληρώστε το πλήρως και επιβεβαιώστε το.
Ζητήστε την καταχώριση επιχείρησης Bing.
Κάντε μια σελίδα με συγκεκριμένη τοποθεσία με όρους σχετικά με τη θέση σε αυτό.

Η στρατηγική προβολής και άνοδος θέσεων τοπικά του δικηγορικού σας γραφείου χρίζει επαγγελματικής προσέγγισης.

Link Building για δικηγόρους

Η Google ανήγγειλε το 2016 ότι οι σύνδεσμοι ήταν ένας από τους κορυφαίους παράγοντες που επηρέασαν τις σελίδες κατά την αναζήτηση. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται ίσοι όλοι οι σύνδεσμοι. Οι δικηγόροι πρέπει να ξοδεύουν χρόνο για να αποκτήσουν συνδέσμους από συναφείς και υψηλής ποιότητας πηγές, όπως το. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συνδέσμων υψηλής ποιότητας που δείχνουν σε δικτυακό τόπο δικηγόρου, τόσο πιο πιθανό είναι ότι ο ιστότοπος πρέπει να ταξινομείται καλά για τις φράσεις-κλειδιά στόχων του.

Η εμπορία ενός διαδικτυακού τόπου δεν είναι πλέον προαιρετική για τους δικηγόρους. Πολλοί καταναλωτές πηγαίνουν στο διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις νομικές υπηρεσίες και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ αναζήτησης είναι απαραίτητο για να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Μάρκετινγκ για Δικηγόρους με Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα!

Απόδοση

Η έρευνα ο σχεδιασμός της στρατηγικής για Δικηγορικά Γραφεία είναι μια must εργασία που πρέπει να γίνεται σε συχνή βάση για την εταιρεία σας.

80 %

899 of 1203

Unique Visitor

75 %

899 of 1203

Conversions

70 %

899 of 1203

Πωλήσεις

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Άριστος επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος. Γνωρίζει άψογα το αντικείμενο εργασίας του, παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ποινικολoγοσ-μπαρκαγιαννησ
Γιάννης Μπαρκαγιάννης Ποινικολόγος

Με ανέβασαν στην πρώτη σελίδα σε 2 μήνες κυριολεκτικά!

Ιωάννης Μπούρας Δικηγόρος Δικηγόρος Ποινικολόγος

O Γιώργος είναι ο καλύτερος στο seo και στην κατασκευή site με εξαιρετικές τιμές τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, είχα ένα site με κοσμήματα και ειλικρινά το απογείωσε 1000 ευχαριστώ είστε οι καλύτεροι

Αλέξανδρος Αλεξίου Επιχειρηματίας

O Γιώργος είναι ο καλύτερος στο seo και στην κατασκευή site με εξαιρετικές τιμές τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, είχα ένα site με κοσμήματα και ειλικρινά το απογείωσε 1000 ευχαριστώ είστε οι καλύτεροι

Χάρης Αναστασίου Επιχείρηση Eshop

Συγχαρητηρια για την δουλεια σας ειστε πραγματικα γνωστες του αντικειμενου απογειωσατε την ιστοσελιδα σε λιγοτερο απο 6 μηνες στην 1η θεση της google γιωργο εισαι ο καλυτερος

Ελένη Χανιωτάκη Επιχειρηματίας

Eχω επιχείρηση με καλλυντικά οπου με την 1η καραντίνα τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, εμπιστεύτηκα τον Γιώργο και την seo marketer για την κατασκευή eshop και seo και η εταιρεία μου απογειώθηκε ολες οι συμβουλές του έπεσαν μέσα, σε ευχαριστώ πολυ Γιώργο είσαι Νο 1

Γιώργος Καρατζάκης Επιχείρηση Καλλυντικών

Απίστευτη συνεργασία! για τα ελληνικά δεόμενα. Με σεβασμό, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, και αποτελέσματα πολύ παραπάνω των αναμενόμενων παραδοτέων! Ο επαγγελματισμός του Γιώργου δίνει μια άλλη διάσταση στην εξυπηρέτηση του πελάτη. τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Γεώργιος Κιτσάκης Επιχειρηματίας

Εχουμε επιχειρηση μεταφορικη και πριν λιγους μηνες ηταν να κλεισουμε, σαν τελευταιο μας χαρτι εμπιστευτηκαμε τον γιωργο και ακουσαμε κατα γραμμα ολες τις συμβουλες του ,το αποτελεσμα ηταν σε λιγους μηνες να ανοιγουμε το νεο υποκαταστημα.Αρα με κλειστα ματια seo marketer.Γιωργο σε ευχαριατουμε μεσα απο την καρδια μας για τις υπηρεσιες σου μας εσωσες

Ελένη Κατσαρού Επιχειρηματίας
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ και διαφημιση ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!

  Δικηγορικό Γραφείο

  Η κατασκευή της ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες έγινε με στόχο την παρουσίαση των υπηρεσιών με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ο επισκέπτης μπορεί άμεσα να αισθανθεί  ασφάλεια με την περιήγηση του, να βρει πληροφορίες για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και να επικοινωνήσει με το γραφείο. Ανάπτυξη Google Ads διαφημίσεων και SEO στρατηγικών!

  bouraslaw
  δικηγορικό γραφείο διαφήμιση (1)
  ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ

  Ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης

  Ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης είναι ένας εξαιρετικός ποινικολόγος, με μεγάλη πείρα και γνώση του Νόμου. Μας εμπιστεύτηκε την ιστοσελίδα του, όπου πραγματοποιούμε τόσο βελτιστοποίηση στο υπάρχον Site, με ολοκληρωμένες SEO στρατηγικές και Google Ads διαφημίσεις.

  Στησιμο, διαχειριση και διαφημιση στα social media με σχεδιο!

  Δικηγορικό Γραφείο PLG Law

  Το Δικηγορικό Γραφείο PLG Law διαθέτει έμπειρους δικηγόρους με ειδίκευση στο Δίκαιο Αλλοδαπών. Έχουμε σχεδιάσει μια στοχευμένη στρατηγική μέσα από την οποία μετράμε την κάθε λεπτομέρεια και τα αποτελέσματα που μας φέρνει το πλάνο που δημιουργήσαμε.

  plglaw
  dikigoriko grafeio diafhmisi
  ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ

  Δικηγόρος Καμουζής

  Ο Δικηγόρος Κωνσταντίνος Καμουζής είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και άνθρωπος και με μεγάλη χαρά είμαστε δίπλα του στη διαφημιστική προβολή του δικηγορικού του γραφείου. Στοχεύσουμε στους βασικούς τομείς ειδίκευσης του σε υποθέσεις διαζυγίων, στρατιωτικού και εργατικού δικαίου.

  ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ