Ας το παραδεχτούμε είναι δύσκολο να ψωνίσεις δώρο σε μια γυναίκα. Το καταλαβαίνουμε, ποιος θέλει να ψωνίσει για έναν επαγγελματία αγοραστή; Μοιάζει σαν να προσφέρετε επαγγελματική φορολογική λογιστική υπηρεσία σε έμπειρο λογιστή. Εδώ που τα λέμε είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Αλλά η αλληλεπίδραση με κάθε άντρα που έχουμε συναντήσει (αφεντικά, κομμωτές, πατέρες φίλων, τύποι σε πάρτι) μας δείχνει, ότι αυτό δεν είναι συνέπεια του χαρακτήρα ή ιδιοτροπία μιας γυναίκας. Πρόκειται για τον παράγοντα εκφοβισμού που συνοδεύει την ύπαρξη μιας κυρίας. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι δώρο να κάνουν ή είναι πολύ φοβισμένοι να κάνουν αγορές που θα ευχαριστήσουν τα θηλυκά στη ζωή τους – είτε είναι η σύζυγός τους, η αδελφή τους, ακόμα και η κοπέλα τους. Φαίνεται ότι είναι χαρούμενοι να ξοδεύουν για δώρα, αλλά θέλουν να το κάνουν τόσο έξυπνα όσο και με επιτυχία.

Το αντικείμενο που μας έχουν ζητήσει πιο συχνά οι άνδρες για συμβουλές στα ψώνια και τις αγορές σε γυναικείες τσάντες επίσης συμβαίνει να είναι το πιο αγαπημένο από όλα σε μια ντουλάπα της γυναίκας: Η γυναικεία τσάντα. Για την οποία η πρώτη μας απάντηση είναι: Αυτή η αγορά είναι για συγκεκριμένο σκοπό ή ευχαρίστηση; Την χρειάζεται ή απλά την θέλει;

Βλέπετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε, κύριοι, είναι ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των ευπροσάρμοστων τερατουργιών που σφίγγουμε στους ώμους μας για να μας βοηθήσουν να περιγράψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες και τα πολύ μικρά πράγματα που μπορούμε να χωρέσουμε στην παλάμη του χεριού μας όταν αλλάζουμε σε ένα φόρεμα μέσα στο σκοτάδι. Υπάρχουν πρακτικά πράγματα σε μια γυναικεία τσάντα και μη πρακτικά, αλλά και τα δύο κάνουν για σπουδαία δώρα.

Έτσι, έχουμε δημιουργήσει έναν εμπορικό δρόμο, χάρτη για να σας βοηθήσει να σας δώσει μια ιδέα μέσα και έξω από το κατάστημα με τη σωστή τσάντα που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και τον τρόπο ζωής της. Θα δείτε ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο.

Πάμε να δούμε την πρώτη επιλογή, τις πρακτικές γυναικείες τσάντες

Έχουμε να σας προτείνουμε όμορφες γυναικείες τσάντες για όλα τα γούστα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πρακτικές τσάντες πλάτης και ώμου.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σύγχρονες, ανθεκτικές τσάντες πλάτης

MI-PAC ΤΣΑΝΤΑ GOLD ΡΟΖ

PUMA ΣΑΚΙΔΙΟ X XO BACKPACK

MI-PAC ΤΣΑΝΤΑ GOLD

PUMA ΣΑΚΙΔΙΟ X XO BACKPACK

SPRAYGROUND ΤΣΑΝΤΑ GOLDSPRAYGROUND ΤΣΑΝΤΑ GOLD

Μπείτε στον τρόπο ζωής της. Πάντα να εξετάζετε το λόγο για τον οποίο αγοράζετε την γυναικεία τσάντα για τον άνθρωπο σας. Το κάνετε γιατί χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο, ή πιο ανθεκτικό, ή ίσως κάτι λίγο πιο γδαρμένο; Αν έχει ανάγκη από ένα κομψό και λειτουργικό σάκο εργασίας, σκεφτείτε αν θα ήθελε να χειριστεί το πάνω χερούλι ή αν οι ανάγκες της χρειάζονται ένα λουράκι ώμου έτσι ώστε να μπορούν να είναι ανοιχτά (στην περίπτωση αυτή, οι επίπεδες και ευρείες λουρίδες θα είναι πιο άνετες, πόντοι μπόνους αν είναι ρυθμιζόμενοι). Ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέψετε – παρά τον τρόπο ζωής ή την τιμή – είναι το αρχικό βάρος. Ποτέ μην αγοράζετε σε μια κυρία που αγαπάτε μια τσάντα που είναι βαριά όταν είναι άδεια. Ακόμη και αν είναι με εξαίσιο στυλ το βάρος θα την ταλαιπωρήσει.

Να είστε παρατηρητής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πραγματική κατανόηση του γούστου της. Δώστε προσοχή στα πράγματα στην ντουλάπα της που πραγματικά αγαπάει – τα πάντα από τα brands που φοράει πιο συχνά στις διάφορες υφές και χρώματα που έχει ιδιαίτερη προτίμηση. Η διείσδυση στο ντουλάπι της είναι απολύτως αποδεκτή κίνηση, καθώς αναζητά τη συμβουλή των φίλων της. Αλλά για πρόσθετη επιβεβαίωση, δείτε τους λογαριασμούς της στα Social Media όπως Pinterest και Instagram. Πέρα από τις δικές της θέσεις και προτιμήσεις, ελέγξτε τα tastemakers που αλληλεπιδρά και ακολουθεί για να πάρετε μερικές ιδέες ή παραδείγματα ενός στυλ που θαυμάζει.

Το μέγεθος μετράει. Πέρα από το στυλ, η δεύτερη πιο σημαντική πτυχή της τσάντας για την περιστροφή (ο στόχος σας, παρεμπιπτόντως) είναι το μέγεθος. Θυμηθείτε να υπολογίσετε πόσα διάστημα θα πάρουν τα υπάρχοντά της. Για παράδειγμα, εάν η καθημερινή μεταφορά του περιλαμβάνει ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών,ή έξτρα πράγματα μεγάλου μεγέθους. Εάν αγοράζετε online, φροντίστε να ελέγξετε τις μετρήσεις της τσάντας για να βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό μέγεθος, καθώς πολλές δημοφιλείς μορφές έρχονται σε διάφορες επιλογές. Για να είναι πιο χρήσιμο, οι έμποροι λιανικής πώλησης όπως το Net-a-Porter και το mytheresa παρουσιάζουν επίσης κάθε τσάντα σε σχήμα γυναίκας, γεγονός που διευκολύνει την αποκρυπτογράφηση του πραγματικού μεγέθους της σε σύγκριση με τη φίλη σας.

Κλασική τάση. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, μια επιλογή ανάμεσα σε cannel, μαύρο ή γκρι χρώμα είναι μια κλασσική επιλογή γυναικείας τσάντας που δε αφορά καμία εποχή. (Συμβουλή: Μείνετε μακριά από το άσπρο ή το bone – που συνήθως απαιτεί πολύ μεγάλη συντήρηση για μια πρακτική τσάντα εργασίας).

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να επιλέξουμε σε μια πιο στιλάτη γυναικεία τσάντα ;

Συνήθως τέτοιες τσάντες είναι η τσάντα μικρή χειρός και κάποιες επιλογές με τσάντες ώμου.

MI-PAC ΤΣΑΝΤΑ MAKE UP

MI-PAC SWING BAG METALLIC ΤΣΑΝΤΑ

IOANNA KOURBELA ΤΣΑΝΤΑ COWHIDE

MI-PAC ΤΣΑΝΤΑ FLIGHT

Την θαυμάζεις. Αντίθετα με ένα πρακτικό (αλλά στιλβωμένο) καθημερινό Sprayground, ο στόχος σας με μια τσάντα ειδικών περιστάσεων (μερικές φορές ονομάζεται βραδινό τσαντάκι, minaudière, ή mini bag) είναι ο wow παράγοντας. Θέλει κάτι που επιθυμούν οι φίλοι της. Κάτι που θα βγάζει εκφράσεις θαυμασμού κάθε φορά που το βγάζει από το ντουλάπι. Έτσι, σκεφτείτε πραγματικά τα αγαπημένα χρώματα, τον τύπο στυλ και τους σχεδιαστές – καθώς αυτή είναι η ευκαιρία να είστε λίγο πιο περιπετειώδης με την επιλογή σας. Σκεφτείτε: τολμηρές αποχρώσεις, παιχνιδιάρικες εκτυπώσεις και οτιδήποτε προκαλεί λάμψη.

Το μικρό είναι μεγάλο. Δεν είναι μυστικό ότι μια όμορφη τσάντα είναι μια δαπανηρή επένδυση. Υψηλής ποιότητας σχεδιαστικές επιλογές της καλύτερης κατάστασης και δεξιοτεχνίας θα σας κοστίσει πάνω από 1.000 ευρώ, εύκολα. Τα καλά νέα για σας, όμως, είναι ότι οι μικροσκοπικές τσάντες ή οι μινιατούρες έχουν μια διαφορετικότητα.H Unity σας προτείνει μοναδικές επιλογές για γυναικείες τσάντες. Οι σχεδιαστές κάνουν περισσότερες επιλογές μεγέθους pint-το οποίο είναι φανταστικό επειδή αυτό σημαίνει ότι η τιμή εισόδου σε ορισμένες από τις πιο περιζήτητες ετικέτες ελαχιστοποιεί τον πιθανό κίνδυνο Επιστροφή προιόντος.

Το μέγεθος εξακολουθεί να έχει σημασία. Επειδή πιθανότατα δεν έχει μαζί της αυτή την τσάντα κάθε μέρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να φιλοξενήσει όλες τις διάφορες μη εργάσιμες εβδομάδες της. Ορισμένες κυρίες μπορούν να ξεφύγουν με τη μεταφορά μιας πιστωτικής κάρτας και ενός κραγιόν για μια νύχτα, και άλλες τσάντες δεν είναι τόσο άνετες στη μείωση του must-have τους. Έτσι, εάν η τσάντα ή το motto της είναι το όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο, σκεφτείτε να πάρετε μια μεγάλη τσάντα χειρός ή μια γυναικεία τσάντα ώμου, με διακοσμητικό ιμάντα. Αν βλέπετε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το φαίνεσθαι από την πραγματική πρακτικότητα, πηγαίνετε με κάτι υπερσύγχρονο και πρακτικό όπως της Ιώαννας Κουρμπέλα.

Στη συνέχεια, προσθέστε μερικά φανταχτερά σχέδια για να της δώσετε μια ευκαιρία να αποδείξει τη νέα της καλοπληρωμένη καμπάνα.

UNITY