Δερματολόγος Αθήνα – Αποτρίχωση Λέιζερ – totalskin.gr 2017-08-04T11:19:26+00:00

Project Description

Δερματολόγος Αθήνα - Αποτρίχωση Λέιζερ - totalskin.gr

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η διαδικασία απομάκρυνσης ανεπιθύμητων τριχών μέσω έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ που καταστρέφουν το θυλάκιο των τριχών. Πραγματοποιήθηκε πειραματικά για περίπου είκοσι χρόνια πριν να διατεθεί στο εμπόριο στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ένα από τα πρώτα δημοσιευμένα άρθρα που περιγράφουν την αποτρίχωση λέιζερ γράφτηκε από στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης το 1998. Η αποτρίχωση με λέιζερ εφαρμόζεται ευρέως σε κλινικές, ακόμη και σε σπίτια που χρησιμοποιούν συσκευές σχεδιασμένες και διατιμημένες για την αυτο-θεραπεία των καταναλωτών. Πολλές αναθεωρήσεις των μεθόδων αποτρίχωσης με λέιζερ, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας έχουν δημοσιευθεί στη δερματολογική βιβλιογραφία.

Αποτρίχωση Laser στο TotalSkin

Ο χώρος που διαθέτουμε για αποτρίχωση είναι απομονωμένος από τον χώρο αναμονής, ενώ έχει και τουαλέτα/μπάνιο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού με τον Δρ. Ιωαννίδη για ενημέρωση, αξιολόγηση και προσφορά τιμής, για αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομική αποτρίχωση.

Συνεργασία με το δερματολογικό ιατρείο στο κομμάτι του seo με το www.totalskin.gr