Πιστοποιήσεις

x6

x1

x2

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Digital Marketing Manager

Είμαι ο Γιώργος ένας Digital Marketing freelancer από την Αθήνα. Έχω τελειώσει ναυτική επιστήμη και τέχνη μηχανικών και ασχολούμαι με τις νέες τεχνολογίες και το ψηφιακό marketing από τα τέλη του 2009.

Διαθέτω γνώση και εμπειρία στους τομείς των Social Media, SEO, Google Adwords, Analytics, και κατέχω όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις της Google. Δίνω μεγάλη έμφαση στις νέες αλλαγές των αλγόριθμων σε όλα τα κανάλια και εκτελώ στρατηγικές που φέρνουν αποτελέσματα για κάθε project ξεχωριστά.

Το κίνητρο μου κάθε μέρα είναι να κερδίζω στόχους και να παίρνω μικρές νίκες. Οδηγώ βήμα προς βήμα μια ιστοσελίδα με προωθητικές ενέργειες  που δεν βλάπτουν την επιχείριση αλλά την ανεβάζουν επίπεδα. Ως ειδικός στον τομέα μου, διασφαλίζω ότι όλες οι ιστοσελίδες και οι ιδιότητες του διαδικτύου υπό την επιρροή μου έχουν βελτιστοποιηθεί τεχνικά για να προσελκύσουν και να εμπλακούν εκείνοι οι επισκέπτες που ταιριάζουν απόλυτα με το συμφωνημένο προφίλ του κοινού-στόχου που χρειάζονται οι επιχειρήσεις.

Η ιστορία μου

Είμαι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος που πιστεύω πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις και την ωραία επικοινωνία. Πάντα μου αρέσει να ακούω και να επεξεργάζομαι τα ζητήματα που μου αναθέτονται, καθώς δίνω το 100% όπως και όλη μου την ενέργεια για να φέρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που χτίζουμε μια εξαιρετική επικοινωνία και υπό αυτό το πρίσμα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί πολλά.

Δεξιότητες

Google Διαφημίσεις 80%
SEO 92%
Social Media 85%
Back to top

Θέλεις να μαθαίνεις χρήσιμες συμβουλές για το Digital Marketing από τους Experts ; Κάνε εγγραφή μόνο με το Email σου και θα λαμβάνεις 1 Email την εβδομάδα !