Ένας θαμνοκοπτικό είναι μια συσκευή που συνήθως συναρμολογείται σε ένα όχημα, ράβδο ή άξονα για την κοπή / περικοπή καλλιεργειών ζιζανίων, γρασίδι, paddy, ξύλα και άλλο φύλλωμα. Ένα θαμνοκοπτικό χρησιμοποιεί μια μεταλλική λεπίδα που κόβει παχιά / πυκνή καλλιέργειες ζιζάνια, ορυζώνες και ξύλα έως 4 ίντσες σε πάχος.

Εύχρηστος:

Τα θαμνοκοπτικά είναι μια εύκολη και βολική επιλογή στην καλλιέργεια / κηπουρική αντί για ένα φτυάρι, δρεπάνι, ελικόπτερο ή τσεκούρι.
Έχουμε συναντήσει πολλά περιστατικά όπου ένα άτομο που χρησιμοποιεί τα παραπάνω εργαλεία έχει βλάψει τον εαυτό του.
Τα θαμνοκοπτικά που είναι προσαρτημένα σε μια ράβδο, άξονα ή μηχανή κρατιούνται πάντα σε ελάχιστη απόσταση από το σώμα, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο ασφαλές για κάποιον που το χρησιμοποιεί.
Επίσης, η διαδικασία εγκατάστασης είναι εξαιρετικά εύκολη για κάποιον να κατανοήσει τον τρόπο της μεθόδου χρήσης του.

Βούρτσες κοπής και χρήση τους:

Λεπίδα TCT: Αυτές οι λεπίδες είναι σε σχήμα δίσκου και χρησιμοποιούνται για την κοπή ή κοπή ξύλου με διάμετρο έως 4 ίντσες.

3 λεπίδες δοντιών: 3 λεπίδες δοντιών είναι χρήσιμες για το κόψιμο των αγρωστωδών στον κήπο ή τα χωράφια σας.

Μη λεπίδα TCT: Πρόκειται για λεπίδες βαρέως τύπου και χρησιμοποιούνται για την κοπή καλλιεργειών, ορυζώνων και ζιζανίων.

Ευπροσάρμοστο και ανθεκτικό:

Η Βούρτσα Cutter είναι ένα γενικά ανθεκτικό και αξιόπιστο μηχάνημα, εφόσον λαμβάνουν την κατάλληλη συντήρηση.

Τα πτερύγια είναι κατασκευασμένα από βαρέα μέταλλα που το καθιστούν μακρύ, όταν συντηρούνται σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια λεπίδα για αρκετά χρόνια.

Επίσης, ο κόφτης βούρτσας έρχεται με διαφορετικές λεπίδες και εξαρτήματα για χρήση σε πολύ ίδια μηχανή, καθιστώντας το φορητό και οικονομικό. Έτσι, ένα μηχάνημα που θα βοηθήσει έναν στην κοπή, το βοτάνισμα, το κόψιμο όλων ταυτόχρονα.

Βολικός:

Λόγω του σχεδιασμού, βοηθά τους χρήστες να προσεγγίσουν περιοχές όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεγαλύτερες μηχανές. Οι περισσότεροι φρέζες έχουν έναν ευθύγραμμο άξονα και μηχανισμό κατά των κραδασμών για να μειώσουν την ανησυχία / κόπωση όταν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Έτσι, προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία αγοράς, θα θέλαμε να σας θέσουμε μερικές ερωτήσεις:

1) Για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιείτε τη μηχανή;
2) Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;
3) Ποιο είναι το καλύτερο εμπορικό σήμα που διατίθεται στην αγορά για μηχανή κοπής βούρτσας;
Ας σας βοηθήσουμε να λάβετε την απόφαση απαντώντας στις ερωτήσεις σας, κάνοντάς την πολύ πιο εύκολο να αποφασίσετε.

1) Για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως οι κοπτήρες βούρτσας χρησιμοποιούνται για το κόψιμο των γρασιδιού στο γκαζόν σας για τη συγκομιδή της καλλιέργειας στα χωράφια για να κόβουμε ακόμη και τα τεμάχια ξύλου (πάχους 4 ίντσες).

Electric Cutter Cutter: Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί ψήκτρας διατίθενται από 200V έως 240V. Χρησιμοποιούνται γενικά για την κοπή του ορυζώνα, του χόρτου, των καλλιεργειών, των ζιζανίων στα πεδία μικρότερα σε περιοχές που εξαρτώνται από την απόσταση που είναι κατάλληλη για τα ηλεκτρικά καλώδια. Όντας οι κινητήρες σε υψηλή τάση, η εργασία γίνεται σαφής και ακριβής.

Πεταλούδα Βούρτσας: Οι περιοχές που είναι πυκνές ή έχουν σκληρό έδαφος χρειάζονται έναν κινητήρα υψηλής ισχύος για να λειτουργούν αποτελεσματικά. Οι μηχανές κοπής βούρτσας βενζίνης διατίθενται σε μηχανές 2 και 4 διαδρομών. Οι 2-χρονοι κινητήρες είναι ευκολότεροι στη διατήρηση τείνουν να λειτουργούν με πολύ μεγαλύτερη ισορροπία και έχουν μικρότερους κινητήρες, υψηλή κατανάλωση καυσίμων σε σύγκριση με 2 εγκεφαλικά επεισόδια, καθιστώντας τα κατάλληλα για χειροκίνητα εργαλεία κήπου.

Οι τετράχρονες μηχανές είναι βαρύτερες, δίνουν περισσότερη ισχύ εξόδου και λειτουργούν πιο δροσερές, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και σημαντικά πιο δαπανηρές από τις 2 διαδρομές. Επίσης, οι φρέζες βούρτσες βενζίνης έρχονται σε δύο διαφορετικές παραλλαγές, τοποθετημένες στον ώμο και στο σακίδιο. Αν ψάχνετε για μηχανή κοπής βούρτσας βενζίνης με μηχανή 2 διαδρομών για κοπή αναποφλοίωτου, συγκομιδής και ζιζανίων από ό, τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη μηχανή κοπής πολλαπλών καλλιεργειών Jonaki, το 2 Stroke 52cc ή το Multi-Crop Brush Cutter της Honda Type, 2 Stroke για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας ή αν οι απαιτήσεις σας είναι ίδιες αλλά ενδιαφέρεστε για τον 4χρονο κινητήρα τότε θα πρέπει να πάτε με κόφτη Heavy Duty Multi-Crop Brush, 4 Stroke ή σακίδιο Jonaki Multi-Crop Brush Cutter Τύπος Honda 4 Stroke.

Βούρτσα κοπής με εξαρτήματα: Οι κοπτήρες βούρτσας έρχονται επίσης με διαφορετικά εξαρτήματα όπως το τιμόνι, το κλαδευτήρι, το αλυσοπρίονο, η αντλία νερού κλπ.

Βούρτσα κοπής με χειριστήριο / εκσκαφέας / καλλιεργητή: μια προσαρτώμενη λαβίδα / εκσκαφέας / καλλιεργητή μπορεί να σας βοηθήσει να εξομαλύνετε το έδαφος και να το κάνετε ιδανικό για τη φύτευση των καλλιεργειών. υπάρχουν μερικοί κοπτήρες βούρτσας οι οποίοι έρχονται με προσάρτηση λαβών / εκσκαφέων / καλλιεργητών. Υπάρχουν 2 διαφορετικοί τύποι λαβών, επίπεδων λαβών και στρογγυλών λαβών.

Έτσι εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα θαμνοκοπτικό που είναι επίσης συνδεδεμένο με το τράβηγμα, τότε κόβετε βούρτσα πολλαπλών καλλιεργειών βαρέως τύπου με τακούνι, κόπτη 2 τριφασικών εργαλείων (Flat Tiller) και κοπτικό βούρτσας πολλαπλών καλλιεργειών βαρέων φορτίων με λαβή, 4 τροχούς (Flat Tiller) Πολλαπλή κοπτική βούρτσα με ράουλα, 52cc (στρογγυλή λαβή) και κοπτική βούρτσα πολλαπλών καλλιεργειών με προσαρτώμενη λαβή, 4 στροφές (Round Tiller) θα ήταν ιδανική για εσάς ή εάν θέλετε τα ίδια χαρακτηριστικά σε σακίδιο, από