Ωράριο Επικοινωνίας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
Email info@seomarketer.gr Skype! gchatzitheodosiou
Ωράριο Επικοινωνίας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
Email info@seomarketer.gr Skype! gchatzitheodosiou

Google Διαφημίσεις

Διαφημιστείτε με το Google Adwords

Η διαφήμιση στο Google Adwords είναι κομβικής σημασίας για τις πωλήσεις όσο και την παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Οι καμπάνιες στο Google Adwords θα πρέπει να δημιουργούνται από επαγγελματίες ώστε να κερδίσετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος σε συνδυασμό των χρημάτων που καταναλώνετε.

google adwords video diafimisi

Επεκτάσεις Διαφήμισης

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων παίζουν σημαντικό ρόλο στις καμπάνιες που τρέχει ένας Digital Marketer. Μπορείτε να πετύχετε έως και 15% μεγαλύτερη αναλογία κλικς προς αριθμό εμφανίσεων επεκτείνοντας τις διαφημίσεις σας με κουμπιά κλήσης, χάρτες, συνδέσμους και άλλα.

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων εμφανίζονται με διαφημίσεις στο Δίκτυο αναζήτησης και, ανάλογα με την επέκταση, μπορεί να εμφανίζονται και με διαφημίσεις στο Δίκτυο εμφάνισης.

Βίντεο Διαφήμιση

Η διαφήμιση μέσω της Google είναι η πιο δυναμική αλλά και αποτελεσματική στο διαδίκτυο. Στον οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να ξεκινήσουμε με μια διαφήμιση στο Youtube για να προωθήσουμε το κανάλι μας όπως και τα προιόντα μας. Το Google Adwords True View αποτελεί μια μοναδική επιλογή διαφήμισης για τα βίντεο μας στο Youtube.

Google Adwords True View Tutorial - Πως να στήσετε μια Youtube Καμπάνια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για την σελίδα σας, απορίες και προβληματισμούς για να λάβετε μια ολοκληρωμένη απάντηση.

 Email info@seomarketer.gr

 Call Now! +Skype : gchatzitheodosiou