Διαφημιστείτε στο Google Adwords και αυξήστε γρήγορα τις πωλήσεις!

Πόσο κοστίζει το Google Adwords ;

15

Πετυχημένες συνεργασίες

Εξαρτάται.. Δεν κερδίζει πάντα το Budget!

Το Adwords σας επιτρέπει να κλέψετε θέσεις

Αντί να περιμένετε, δημιουργώντας ένα οπλοστάσιο περιεχομένου και συνδέσμους μέσα σε λίγους μήνες, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στην # 1 θέση της σελίδας. Έτσι έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε Google Adwords διαφημίσεις και με την ανάλογη βελτιστοποίηση να κερδίσετε εμφανίσεις στη πρώτη σελίδα της Google.

Έλεγχος Προυπολογισμού

Οι εταιρείες καίνε αρκετά συχνά χιλιάδες ευρώ στη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ AdWords, αφού ο προϋπολογισμός τους ορίζεται καθημερινά, εκτός αν διακόπτεται η διαδικασία, αυτή τρέχει ατελείωτα. Φανταστείτε τη δημιουργία 10 διαφορετικών καμπανιών για διάφορες λέξεις-κλειδιά, με ένα καθημερινό προϋπολογισμό 10 ευρώ. Εάν αφήσετε να τρέξει για ένα μήνα, χωρίς να δίνετε προσοχή, θα έχετε πληρώσει έναν λογαριασμό 3.000 ευρώ!

Κερδίστε επιπλέον δυνατότητες

Το AdWords σας δίνει επίσης ένα επιπλέον επιπλέον μπόνους. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τις μεγάλες λέξεις-κλειδιά στη βιομηχανία σας. Έτσι δαπανώντας λίγα ευρώ, θα ανακαλύψετε ποιες λέξεις-κλειδιά μετατρέπουν καλύτερα, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο περιεχόμενό σας και στη στρατηγική SEO.

Έλεγχος Budget

Η αγορά στο Adwords λειτουργεί ως δημοπρασία. Οι άνθρωποι προσφέρουν χρήματα για κλικ. Όμως, η υψηλότερη προσφορά δεν κερδίζει πάντα. Η Google συνδυάζει τον παράγοντα χρημάτων με έναν συντελεστή ποιότητας, προκειμένου να δημιουργήσουν την καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη. Με αυτό τον τρόπο ωθεί τους χρήστες να την ξαναεπισκέπτονται.

Ο ρόλος κόστους ανά κλικ

Το κόστος ανά κλικ ή το CPC μπορεί να είναι χαμηλότερο από τη μέγιστη προσφορά σας, ειδικά εάν οι διαφημίσεις σας παράγουν ένα καλό ποιοτικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια μέτρηση που βασίζεται στην εμπειρία που έχει ο χρήστης στη σελίδα προορισμού σας, στη συνάφεια του ιστότοπού σας και στην πραγματική διαφήμισή σας.

Έρευνα ανταγωνισμού

Το κόστος ανά κλικ στη βιομηχανία σας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη ζήτηση των ατόμων που ψάχνουν και πόσο ο ανταγωνισμός δαπανά χρήματα πάνω σε αυτό.Για παράδειγμα, η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να σας επιστρέψει μόνο μερικά ευρώ ανά κλικ. Αλλά σε ανταγωνιστικές βιομηχανίες όπως η ασφάλεια και ο νόμος, έχουμε δει το κόστος ανά κλικ να κυμαίνεται από $ 50-100 το κομμάτι!

Portfolio.

Επικοινωνία

Email : info@seomarketer.gr

Αθήνα

Αθήνα
Νέος Κόσμος
Phone +30 6972132823

© 2018 SEO Marketer All rights reserved

Back to top

Θέλεις να μαθαίνεις χρήσιμες συμβουλές για το Digital Marketing από τους Experts ; Κάνε εγγραφή μόνο με το Email σου και θα λαμβάνεις 1 Email την εβδομάδα !