Το βασικό συστατικό για την επιτυχία είναι η φαντασία και εμείς την έχουμε!

Τα ίδια τα Social Media είναι ένας σαφής όρος για ιστότοπους που μπορούν να παρέχουν ριζικά διαφορετικές κοινωνικές ενέργειες. Για παράδειγμα, το Twitter είναι μια κοινωνική περιοχή που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στα άτομα να μοιράζονται σύντομα μηνύματα ή “ενημερώσεις” με άλλους. Το Facebook, αντίθετα, είναι ένας πλήρης ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει την ανταλλαγή ενημερώσεων, φωτογραφιών, ενώσεων και ποικίλων άλλων δραστηριοτήτων.

Πώς είναι η αναζήτηση και το Social Marketing Media σχετίζονται;

Τα Social Media συχνά τροφοδοτούν την ανακάλυψη νέου περιεχομένου, όπως ιστορίες ειδήσεων, και η “ανακάλυψη” είναι μια δραστηριότητα αναζήτησης. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην οικοδόμηση δεσμών που με τη σειρά τους υποστηρίζουν τις προσπάθειες SEO. Πολλοί άνθρωποι πραγματοποιούν επίσης αναζητήσεις σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων για να βρουν περιεχόμενο κοινωνικών μέσων. Οι κοινωνικές συνδέσεις μπορεί επίσης να επηρεάσουν τη συνάφεια ορισμένων αποτελεσμάτων αναζήτησης, είτε μέσα σε ένα δίκτυο κοινωνικών μέσων είτε σε μια μηχανή αναζήτησης “mainstream”.

Social Media για επιχειρήσεις

Το Social Media Marketing είναι ένας ισχυρός τρόπος για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προσεγγίζουν τις προοπτικές και τους πελάτες. Οι πελάτες σας αλληλεπιδρούν ήδη με εμπορικά σήματα μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και αν δεν μιλάτε άμεσα στο κοινό σας μέσω κοινωνικών πλατφορμών όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το Pinterest, τότε κάτι δεν κάνετε σωστά! Η Social Media διαφήμιση μπορεί να φέρει αξιοσημείωτη επιτυχία στην επιχείρησή σας, δημιουργώντας έμπιστους υποστηρικτές του Brand οδηγώντας τα leads σε πωλήσεις.

Δημιουργία πλάνου και στόχων

Πριν ξεκινήσουμε τη δημιουργία διαφημίσεων στα Social Media, εξετάζουμε τους στόχους της επιχείρησής σας. Η εκκίνηση μιας καμπάνιας μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων χωρίς μια κοινωνική στρατηγική είναι σαν να περιφέρεται κανείς γύρω από ένα δάσος χωρίς χάρτη. Ίσως να διασκεδάσετε, αλλά πιθανότατα θα χαθείτε.

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε κατά τον καθορισμό των στόχων στη διαφήμιση στα Social Media:

Τι ελπίζετε να επιτύχετε μέσω του Social Media Marketing;

1.Ποιο είναι το κοινό-στόχος σας;
2.Πού θα έρθει το κοινό-στόχος σας και πώς θα χρησιμοποιούσαν τα κοινωνικά μέσα;
3.Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στο κοινό σας με το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων;
4.Ο τύπος της επιχείρησής σας πρέπει να ενημερώνει και να οδηγεί τη στρατηγική μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα

Η χρήση των Social Media για διαφημίσεις και marketing επιτρέπει στην επιχείρησή σας να προβάλλει την εικόνα της επωνυμίας σας σε διάφορες διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Αύξηση πωλήσεων

Τα Social Media βοηθούν ενεργά την πλειονότητα των επιχειρήσεων να αυξήσουν τις μετατροπές και τις πωλήσεις. Κάθε κανάλι έχει την δική του προσέγγιση γι αυτό απαιτείται διαφορετικό πλάνο.

Αύξηση αναγνωρισιμότητας

Μέσω των Social Media και της καθημερινής δουλειάς, αυξάνετε βήμα βήμα την αναγνωρισιμότητα της επιχείρισης σας. Μια εταιρεία, ιστοσελίδα χωρίς παρουσία στα Social Media έχει λίγες πιθανότητες να πετύχει,

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Έρευνα, παρακολούθηση και ανάλυση του ανταγωνισμού σε ανάλογες σελίδες στα Social Media. Κερδίστε χρόνο με την κατασκοπεία του SEO Marketer. Λειτουργήστε έξυπνα με τις στρατηγικές μας και βγείτε μπροστά! Παρακολούθηση της τάσης αγοράς σε κάθε τομέα με ανάλυση και έρευνα. Δημιουργούμε ανάλογο πλάνο για κάθε ξεχωριστό Project. Δημιουργούμε, βελτιώνουμε και παρακολουθούμε τις Social media διαφημίσεις για να κερδίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από κάθε διαφήμιση.

Δημιουργία ποιοτικών Διαφημίσεων

Η Social Media διαφήμιση είναι μια αναγκαία και υποχρεωτική επιλογή για την πλειονότητα των επιχειρήσεων. Η Social Media παρουσία σας είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να λαμβάνεται με την ιδιάζουσα σημασία που της αναλογεί. Επενδύστε σε ανθρώπους που θα εξελίξουν την Facebook Διαφήμιση και την Instagram Διαφήμιση σε μετατροπές και πελάτες.Δημιουργία Posts, βίντεο, κειμένων, διαγωνισμών, call to action ενέργειες και πολλά άλλα μέσα από την σελίδα σας. Κρατάμε ενεργούς τους χρήστες σας κάθε μέρα.

Social Media Βελτιστοποίηση

Η βελτιστοποίηση της Social Media παρουσία σας είναι άκρως σημαντική για την εικόνα που πρεσβεύετε στο ευρύ κοινό. Κάθε post μετράει, κάθε λεπτομέρεια παίζει σημαντικο ρόλο. Τι νόημα έχει να ξοδεύετε χρήματα για μια διαφήμιση η οποία δεν είναι συναρπαστική και δεν προσελκύει τους χρήστες ; Θα πρέπει να δίνεται η ανάλογη σημασία και στην επαναληπτική διαφήμιση ή αλλιώς Remarketing. Τα προσαρμοσμένα κοινά που δημιουργούνται από τις αρχικές διαφημίσεις μπορούν να σας φέρουν ακόμα περισσότερες πωλήσεις με τον εντοπισμό μέσω των Cookies.
30

Πετυχημένες συνεργασίες

200

Πετυχυμένες διαφημίσεις

100K

Αύξηση Ααναγνωρισιμότητας

20

Θετικές κριτικές

Τι προσφέρουμε

Δημιουργούμε posts και Social Media διαφημίσεις για το κοινό που στοχεύετε! Κάθε Social Media διαφήμιση δημιουργεί αλληλεπιδράσεις, μετατροπές και κατ’ επέκταση πωλήσεις.

Facebook Διαφημίσεις 95%

Instagram Διαφημίσεις 93%

Pinterest Διαφημίσεις 90%

Twitter Διαφημίσεις 87%

Αυξήστε τις πωλήσεις από σήμερα!

Back to top

Θέλεις να μαθαίνεις χρήσιμες συμβουλές για το Digital Marketing από τους Experts ; Κάνε εγγραφή μόνο με το Email σου και θα λαμβάνεις 1 Email την εβδομάδα !