Το Bitdefender Total Security είναι ένα βραβευμένο πακέτο προστασίας από ιούς και Internet που είναι εξοπλισμένο με ισχυρά εργαλεία για να κρατάτε το σύστημά σας ασφαλή με κάθε τρόπο που μπορείτε να το φανταστείτε. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό και απλό interface, το Bitdefender προσφέρει υψηλά επίπεδα προσαρμογής και οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία AutoPilot η οποία προσαρμόζεται αυτόματα σε μια ισορροπημένη ρύθμιση προστασίας.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν μηχανές ανίχνευσης και απομάκρυνσης antivirus και anti-malware σε πραγματικό χρόνο, προστασία phishing, spamguard, βελτιστοποίηση επιδόσεων συστήματος, κρυπτογράφηση αρχείων, πολλαπλά επίπεδα σάρωσης, γονικό έλεγχο, τείχος προστασίας δύο όψεων, κλοπή ταυτότητας και προστασία κοινωνικής δικτύωσης. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν το Safepay, ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης με εικονικό πληκτρολόγιο (Wi-Fi hotspot) που προστατεύει τα δεδομένα πληρωμής κατά την αγορά ή την ηλεκτρονική τραπεζική, το Immunizer USB, το οποίο ανοσοποιεί όλες τις μονάδες flash από μολύνσεις από ιούς όταν συνδέεται στον υπολογιστή σας, και το Bitdefender Anti-Theft, το οποίο προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες σχετικά με χαμένες ή κλεμμένες συσκευές αν εντοπίσετε, σκουπίσετε ή κλειδώσετε τη συσκευή σας από απόσταση.

Το Bitdefender έρχεται με μια λειτουργία Safebox, η οποία δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε μια ασφαλή θύρα αποθήκευσης (οι πρώτοι χώροι αποθήκευσης 2GB είναι δωρεάν) και είναι προσβάσιμοι από οποιαδήποτε συσκευή.

Κατεβάστε το Bitdefender Total Security.

gamereviews.gr