Το BitDefender Free Edition είναι η ευκαιρία σας να χρησιμοποιήσετε δωρεάν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς προστασίας από ιούς στον κόσμο!

Το BitDefender Free Edition χρησιμοποιεί τις ίδιες μηχανές σάρωσης πιστοποιημένες από το ICSA Labs που βρίσκονται σε άλλα προϊόντα BitDefender, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βασική προστασία από ιούς χωρίς καθόλου κόστος.

Το BitDefender Free Edition είναι ένας ανιχνευτής ιών κατά παραγγελία, ο οποίος χρησιμοποιείται καλύτερα σε έναν ρόλο ανάκτησης ή εγκληματολογίας του συστήματος.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Σάρωση και αφαίρεση ιών
Σάρωση κατά παραγγελία – Οι ισχυροί μηχανισμοί σάρωσης εξασφαλίζουν την ανίχνευση και την απομάκρυνση όλων των ιών στο φυσικό περιβάλλον κάθε φορά που το χρειάζεστε.
Προγραμματισμένη σάρωση – Ο χρονοπρογραμματιστής σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε μπροστά και να προγραμματίσετε πλήρη έλεγχο συστήματος / δίσκου στις ώρες εκτός λειτουργίας, όταν δε χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.
Άμεση σάρωση – Με ένα απλό κλικ μπορείτε να ελέγξετε τα αρχεία και τους φακέλους σας.
Δυνατότητα διεπαφής – Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας, σχεδιάζοντας νέες διεπαφές ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές που σχεδιάστηκαν από άλλους.
Καραντίνα – Με την απομόνωση των μολυσμένων αρχείων σε καραντίνα, ο κίνδυνος μόλυνσης μειώνεται. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να στείλετε αυτά τα αρχεία για περαιτέρω ανάλυση στα εργαστήρια του BitDefender.
Αναφορές – Όταν ξεκινάτε μια σάρωση, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο αναφοράς όπου μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία σάρωσης.

Κατεβάστε το BitDefender antivirus.

gamereviews.gr