Google news
κατασκευη και αναπτυξη ιστοσελιδων με wordpress

Η κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων wordpress είναι μια must επιλογή. Θα δούμε αναλυτικά τους λόγους αλλά και δείγματα ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν. Στον SEO Marketer, εμπιστευόμαστε πλήρως την πλατφόρμα της WordPress σε κάθε μας έργο.

Πριν προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες, θα κάνουμε μια αναφορά στην αγορά ονόματος

Η επιλογή ενός Domain μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κορυφαίες συμβουλές για ονόματα περιλαμβάνουν πάντα τη διατήρηση της συντομίας και ευκολίας για την πληκτρολόγηση. Αν έχετε ήδη ένα Brand που αποτελείται από κατάλληλες αγγλικές λέξεις – όπως τα “Αθλητικά παπούτσια” – τότε το όνομα τομέα πιθανότατα θα έχει ήδη ληφθεί.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την επιλογή ενός ονόματος τομέα, αλλά σχεδόν ένα έξυπνο σύντομο και δύσκολα να ξεχαστεί όνομα είναι η σωστή επιλογή. Σίγουρα πρόκειται για μια σωστή συμβουλή επιλογής, αλλά να έχετε κατά νου και το Brand.

Το SEO Marketer σίγουρα δεν είναι ούτε πολύ μικρό ούτε το μεγάλο όνομα αλλά είναι μια ονομασία που στην Ελλάδα έχει την μοναδικότητα του. Το branding είναι, τελικά, ο πιο σημαντικός παράγοντας. Ένα σύντομο και έξυπνο όνομα τομέα είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά στο τέλος, όλα όσα θα κάνετε συνολικά είναι αυτό που μετράει.

Δώστε εδώ την προσοχή σας: Βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε πνευματικά δικαιώματα με το όνομα τομέα σας. Ο Nolo αναφέρει όλες τις παραμέτρους για την αποφυγή παραβίασης εμπορικού σήματος κατά την επιλογή ενός τομέα.

Τα περισσότερα από τα μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα, σας επιτρέπουν επίσης να πάρετε και τη φιλοξενία. Κατά γενικό κανόνα ασφάλειας, διατηρήστε τον τομέα και τη φιλοξενία σας χωριστά.

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το κάνω πάντα, για λόγους ευκολίας, αλλά το σκεπτικό είναι αυτό: Εάν κάποιος μπορεί να μπει στον λογαριασμό σας φιλοξενίας, τότε μπορεί να κλέψει αρχεία και δεδομένα. Εάν ο τομέας σας είναι καταχωρημένος στον ίδιο χώρο, τότε θα μπορούσαν ενδεχομένως να μεταφέρουν τον τομέα αλλού, αφήνοντάς σας χωρίς τίποτα.

Εάν πρόκειται για το πρώτο σας έργο, προτείνω να αγοράσετε ένα όνομα τομέα με τον πάροχο φιλοξενίας που θα χρησιμοποιήσετε. Θα κάνει τη διαδικασία ευκολότερη και μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τον τομέα σε άλλη εταιρεία εάν χρειαστεί.

Οι περισσότερες εταιρείες hosting έχουν ένα εύκολο περιβάλλον για την αγορά ονομάτων τομέα: Απλά αναζητήστε κάτι και ακολουθήστε τις οδηγίες. Όταν αγοράζετε έναν τομέα, να έχετε δύο πράγματα στο μυαλό σας.

Αν είστε σοβαροί για το branding και έχετε τα χρήματα, ίσως θελήσετε να αγοράσετε έναν αριθμό TLD με το ίδιο όνομα. Δηλαδή, εάν καταχωρίζετε το mydomain.com, τότε ίσως θελήσετε να αγοράσετε το .net, .org, .info και την τοπική έκδοση επίσης (όπως το .gr).

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διάρκεια της εγγραφής σας, η προεπιλογή είναι ένα ή δυο χρόνια. Υπήρξε κάποια συζήτηση και αβεβαιότητα σχετικά με τον τρόπο ηλικίας του domain και τον παράγοντα καταχώρισης στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Ο Matt Cutts, μηχανικός της Google, δήλωσε: “Δεν θα ανησυχούσα πολύ για αυτό”, πράγμα που πιθανώς σημαίνει ότι πραγματικά δεν πρέπει. Και πάλι, αν έχετε τα χρήματα, η εγγραφή για πέντε ή έξι χρόνια είναι πολύ πιο βολική.

Ποια η διαφορά μεταξύ Hosting και Domain

Πριν προχωρήσουμε, θέλω να κάνω τη διάκριση μεταξύ εγγραφής Domain και φιλοξενίας – Hosting. Είναι δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα. Πολλές εταιρείες απλώς τυχαίνουν να τπ προσφέρουν ως υπηρεσία.

Διαβάστε  15 τεχνικές συμβουλές SEO για αρχάριους

Η κατάσταση είναι παρόμοια με τα γκαράζ στάθμευσης που προσφέρουν επίσης αυτοκίνητα προς πώληση. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από ένα από αυτά και επίσης να αποθηκεύσετε το αυτοκίνητό σας στο γκαράζ τους, αλλά μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το αυτοκίνητό σας σε άλλο γκαράζ επειδή το αυτοκίνητο είναι νομικά δικό σας.

Φιλοξενία είναι ουσιαστικά ένα μέρος για να βάλετε τα αρχεία της ιστοσελίδας σας. Η εγγραφή ενός Domain σημαίνει ότι έχετε αποκτήσει νόμιμη ιδιοκτησία ενός τμήματος του Internet, κάτι σαν το Real Estate.

Επιλέγοντας ένα πακέτο φιλοξενίας

Η επιλογή ενός πακέτου φιλοξενίας μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και για τους έμπειρους βετεράνους του ‘net. Σε αυτό το άρθρο, θα παραλείψω επιλογές που είναι σαφώς για τεράστιες ιστοσελίδες ή για εκείνες με εξαιρετικά προσαρμοσμένες ανάγκες. Η εναλλαγή φιλοξονίας είναι αρκετά εύκολη, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να επιλέξετε αν ψάχνετε για ένα καλό πακέτο:

  • Κοινή φιλοξενία,
  • VPS hosting,
  • Διαχειριζόμενη φιλοξενία του WordPress.

Αυτός που επιλέγετε εξαρτάται από τις ανάγκες του ιστοτόπου σας και τα κεφάλαιά σας. Ας δούμε τι είναι αυτά και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Shared Hosting

Το shared Hosting είναι μια ελκυστική επιλογή λόγω της οικονομίας χρημάτων. Ένας εξυπηρετητής μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες ιστότοπους, οι οποίοι μεταφράζονται σε εκατοντάδες χρήστες. Ένας μεμονωμένος διακομιστής δεν είναι τόσο ακριβός για να τρέξει, οπότε το κόστος μπορεί να χωριστεί μεταξύ όλων των χρηστών του διακομιστή.

Εξαιτίας αυτού, θα δείτε αρκετά φθηνά πακέτα. Ενώ αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση για να ξεκινήσετε, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα,  το μεγαλύτερο από τα οποία είναι τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν για συγκεκριμένους λόγους.

Επειδή εκατοντάδες ιστοσελίδες τρέχουν από το ίδιο υλικό, τι συμβαίνει εάν υπάρχει ένα σφάλμα κωδικοποίησης σε ένα από αυτά που το κάνει να χρησιμοποιήσει έως και 80% της διαθέσιμης μνήμης; Οι υπόλοιποι ιστότοποι (που θα μπορούσαν να είναι εκατοντάδες) θα σταματήσουν και θα μπορούσαν να γίνουν μη διαθέσιμοι. Το ίδιο ζήτημα ανακύπτει με την ασφάλεια. Ορισμένες επιθέσεις στοχεύουν σε έναν ενιαίο ιστότοπο και καταλήγουν να επηρεάζουν όλους τους άλλους ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή.

Αυτό οδηγεί σε μειωμένη ασφάλεια και φτωχότερο χρόνο λειτουργίας. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι αυτά τα προβλήματα είναι απρόβλεπτα.

Ο μόνος λόγος για τη χρήση Shared hosting είναι εάν είστε σε πολύ σφιχτό προϋπολογισμό και κάθε ευρώ μετράει. Σε περιπτώσεις με ιστοσελίδες που δεν δέχονται πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα είναι επίσης μια καλή λύση.

VPS HOSTING

Ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (ή VPS) είναι παρόμοιος με ένα κοινό περιβάλλον, χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες. Το υλικό εξακολουθεί να είναι κοινόχρηστο, αλλά συνήθως μόνο σε λίγους χρήστες και το υλικό είναι κατανεμημένο εξίσου.

Ένας άλλος λογαριασμός στον ίδιο διακομιστή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 80% των πόρων. Εάν υπάρχουν τέσσερις λογαριασμοί στον διακομιστή, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο το 25% των στοιχείων ενεργητικού. Αυτό φροντίζει αποτελεσματικά τα ζητήματα της μη προβλεψιμότητας.

Οι επιτιθέμενοι έχουν επίσης πολύ περισσότερα προβλήματα πρόσβασης σε άλλους λογαριασμούς στο διακομιστή μέσω ενός μόνο ιστότοπου. Είναι δυνατόν σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε.

Επειδή έχετε τη δική σας γωνία ενός Server, μπορείτε να κάνετε περισσότερα με το λογαριασμό σας από ό, τι μπορείτε με έναν κοινό κεντρικό υπολογιστή. Αυτό περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές διαχείρισης διακομιστή, εγκατάσταση εργαλείων, πρόσβαση SSH και πολλά άλλα.

Αν έχετε τα χρήματα, τότε σίγουρα επιλέξτε είτε διαχειριζόμενο φιλοξενία WordPress είτε VPS σε κοινό περιβάλλον.

Το VPS σας δίνει την μεγαλύτερη ευελιξία από το Shared.

Διαβάστε  Μπορεί το SEO να εγγυηθεί περισσότερες πωλήσεις;

Με λίγα λόγια, εάν θέλετε να μπορείτε να παίξετε με τον διακομιστή σας, εγκαταστήστε άλλα πακέτα, μάθετε περισσότερα και μετά πηγαίνετε για ένα VPS.

WordPress Hosting

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι λίγο διαφορετική, επειδή δεν είναι ένας διαφορετικός τρόπος χρήσης της τεχνολογίας διακομιστή. Ένα διαχειριζόμενο πακέτο WordPress είναι στην πραγματικότητα πολύ παρόμοιο με το να έχετε μια ιστοσελίδα από το WordPress.com, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress.

Σε αυτή την περίπτωση, ολόκληρη η αρχιτεκτονική του διακομιστή είναι συντονισμένη να συνεργάζεται με το WordPress όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Από τη μνήμη στους επεξεργαστές έως το λογισμικό διακομιστή και την προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή, όλα είναι προσανατολισμένα σε ένα ενιαίο πακέτο λογισμικού: WordPress.

Αυτό κάνει την ιστοσελίδα σας πολύ πιο γρήγορη και ασφαλέστερη. Οι αυτόματες ενημερώσεις, η προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή και η πραγματικά επαγγελματική υποστήριξη για το WordPress είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress.

Το μειονέκτημα είναι μια μικρή απώλεια ευελιξίας. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλες πλατφόρμες σε αυτά τα συστήματα και ορισμένες προσθήκες ενδέχεται να απενεργοποιηθούν από τον κεντρικό υπολογιστή, συνήθως για λόγους ασφάλειας ή βελτιστοποίησης. Εν ολίγοις, έχετε λιγότερο χώρο από ότι με VPS. Και πάλι, εάν είστε νέοι σε ιστοσελίδες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για αυτό.

Αν δεν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τις ρυθμίσεις διακομιστή και χρειάζεστε απλώς μια ιστοσελίδα WordPress που διατηρείται για σας, τότε αυτή η λύση φιλοξενίας είναι μια καλή επιλογή.

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε την εγκατάσταση του WordPress και να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και γρήγορο. Όλα αυτά είναι κατασκευασμένα ήδη μέσα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία περιεχομένου μέσα σε λίγα λεπτά και να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Φυσικά αν πρόκειται για κατάστημα Eshop ή ιστοσελίδα με προηγμένες λειτουργίες και δυνατότητες θα πρέπει να μιλήσετε με τους ειδικούς του SEO Marketer.

Μια σημείωση σχετικά με το WordPress

Ήρθε η ώρα να πιάσουμε δουλειά και να αρχίσουμε να δημιουργούμε τον πραγματικό ιστότοπό μας μέσα από το WordPress. Πρώτον, θέλω να αναφέρω μερικά πράγματα για το πώς λειτουργεί το WordPress.

Είμαι σίγουρος ότι θα παρατηρήσετε ότι πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν τους αρέσει το WordPress για διάφορους λόγους, όπως κακή ασφάλεια, ένα θέμα που δεν λειτουργεί ή η ιστοσελίδα τους γίνεται πολύ αργή.

Στην πραγματικότητα, το WordPress είναι ένα εξαιρετικό σύστημα – όπως και πολλά άλλα συστήματα, ανεξάρτητα από το πόσο μικρός ή μεγάλος είναι ο ιστότοπος. Τα προβλήματα που ακούτε, όπως η κακή ασφάλεια, οι σελίδες που χαλάνε ή οι κακές διεπαφές χρήστη στο μπροστινό μέρος, οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά σε ανεπαρκώς κωδικοποιημένα plugins και θέματα.

Ως αποτέλεσμα, το θέμα και τα plugins που επιλέγετε είναι σημαντικά. Ξέρετε πώς κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ αργούς υπολογιστές και διαμαρτύρονται για αυτό όλη την ημέρα; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά και δείτε ότι έχουν εγκαταστήσει κάθε κομμάτι προγράμματος που έχουν βρει. Η κατάσταση είναι κάπως έτσι.

Η παρουσίαση ενός θέματος ή ενός plugin με κακόβουλη πρόθεση είναι πολύ σπάνια. Πολύ συχνά, τα προβλήματα που δημιουργεί προκαλούνται από δυσκολία ή ανεπαρκή γνώση των προτύπων κωδικοποίησης.

Κάντε το εξής : Βρείτε ένα θέμα και plugins με καλές κριτικές, μια αξιόλογη βάση χρηστών και μια ενεργή ομάδα ανάπτυξης. Αυτό θα αναιρεί ή θα ελαχιστοποιεί τις αρνητικές επιπτώσεις στον ιστότοπό σας.

Επιλέγοντας ένα θέμα και προσθήκες

Η επιλογή ενός θέματος είναι, από πολλές απόψεις, το πιο δύσκολο έργο όλων. Ενώ τα θέματα “απλά” προσθέτουν τα γραφικά για την πρώτη σελίδα, η δοκιμή τους μπορεί να είναι πιο πολύπλοκη.

Ένα θέμα έχει μέρη που μπορεί να μην σκέφτεστε για δοκιμές, όπως η σελίδα 404, η σελίδα αναζήτησης, το αρχείο και ούτω καθεξής. Επιπλέον, μερικά θέματα διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για το WooCommerce, bbPress και ούτω καθεξής.

Διαβάστε  Τρόποι Διαφήμισης Επιχείρησης - Τα μυστικά της Επιτυχίας

Η ποιότητα του κώδικα επηρεάζει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, η οποία, μαζί με το σχεδιασμό, επηρεάζει άμεσα τους χρήστες σας.

Ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου που έχετε (ένα προσωπικό ιστολόγιο, ένα κατάστημα, ένα φόρουμ κ.λπ.), θα χρειαστείτε και κάποια πρόσθετα. Αυτά λειτουργούν σε συνδυασμό με το θέμα σας και το πίσω μέρος του WordPress για την παροχή συγκεκριμένης λειτουργικότητας. Ας δούμε κάποιες κοινές ρυθμίσεις. Και εδώ για την σωστή επιλογή Plugins όπως και την καλή διαχείριση του κώδικα κάθε θέματος, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Αφού έχετε τα βασικά σας plugins (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά μαζί), συνιστούμε να προσθέσετε κάποιο περιεχόμενο στο πίσω μέρος. Αυτό θα σας κάνει πολύ πιο εύκολο να μετρήσετε το θέμα σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το bbPress, δημιουργήστε φόρουμ, θέματα και απαντήσεις. Δημιουργήστε πολλούς χρήστες και απαντήστε σε διαφορετικές ερωτήσεις με κάθε ένα από αυτά. Αν χρησιμοποιείτε το WooCommerce, προσθέστε κάποια προϊόντα με ωραίες εικόνες και συμπληρώστε τα στοιχεία.

Ένας περιορισμός είναι ότι δεν θα γνωρίζετε τις δυνατότητες αυτών των προσθηκών. Αυτό κάνει τις δοκιμές σχεδόν αδύνατες, ειδικά αν προσπαθείτε επίσης να ασχοληθείτε με ένα θέμα. Η σύστασή μου είναι αυτή. Αν είστε νέοι στο WordPress ή σε ένα συγκεκριμένο plugin, δοκιμάστε πάντα χρησιμοποιώντας ένα προεπιλεγμένο θέμα.

Δεν θα φαίνονται  όλα τα χαρακτηριστικά τέλεια, αλλά με την σωστή λειτουργικότητα θα είστε σε θέση να ελέγξετε τα πάντα. Αφού καταλάβετε το θέμα και το plugin, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό θέμα και να προσπαθήσετε εκεί. Θα παρατηρήσετε τυχόν λείπουν λειτουργίες και τυχόν ασταθής στοιχεία. Να τονιστεί εδώ ότι εφόσον μιλάμε για επαγγελματική ιστοσελίδα με προηγμένες δυνατότητες, επικοινωνήστε με την ομάδα του SEO

Αυτό που έχω παρατηρήσει κατά τη διάρκεια των 10 ετών που συνεργαζόμαστε με το WordPress είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα τέτοιο πράγμα σαν ένα τέλειο θέμα, όπως και δεν υπάρχει τέλεια γραμμή ρούχων σε ένα μεγάλο κατάστημα ενδυμάτων. Μπορεί να θέλετε ένα παλτό καλύτερα αν ήταν μια ίντσα μεγαλύτερο ή αν τα παπούτσια σας είχαν ένα διαφορετικό σχέδιο. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσετε αληθινά τέλεια ρούχα είναι να τα κάνετε ειδικά για εσάς, κάτι που είναι εξαιρετικά ακριβό.

Το ίδιο με θέματα WordPress. Ο λόγος που συνήθως δεν είναι τέλειο είναι επειδή είναι κατασκευασμένα για να εξυπηρετούν μια μεγάλη βάση χρηστών. Εάν ένα θέμα είναι ιδανικό για εσάς, τότε πιθανότατα δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά για άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να πάρετε ένα τέλειο θέμα, αν έχετε έναν προγραμματιστή να το κάνει ένα για σας και σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του SEO Marketer είναι στη διάθεση σας.

Στην αρχή, προτείνω να επιλυθεί μέχρι και ένα 90% τέλειο θέμα. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό που ένας ιδιοκτήτης ιστότοπου αντιλαμβάνεται ως ατελές δεν κάνει μεγάλη διαφορά στους χρήστες. Η ταχύτητα του ιστότοπου και η εύκολη πλοήγηση μετράνε πολύ περισσότερο από την οπτική τελειότητα.

Αποκτήστε ένα θέμα που είναι αρκετά κοντά και ρυθμίστε το χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις και plugins.

Υπάρχουν κάποιες οδηγίες για την επιλογή ενός καλού θέματος, πολλά από τα οποία μπορείτε να σημειώσετε με κάποια έρευνα. Τα βασικά είναι αυτά:

  • Καλός σχεδιασμός, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής αναγνωσιμότητας και εύκολης πλοήγησης.
  • Σταθερό, ασφαλές και γρήγορο κώδικα.
  • Συμβατότητα με την τελευταία έκδοση του WordPress.
  • Ενεργητική ανάπτυξη
  • Συμβατότητα με δημοφιλείς προσθήκες.
  • Υποστήριξη και τεκμηρίωση.

Μέσα λοιπόν από αυτή την καταπληκτική πλατφόρμα μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ιστοσελίδες υψηλού επιπέδου, που θα σας φέρουν πωλήσεις καθώς η ομάδα του SEO Marketer, αναλαμβάνει και την προώθηση τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα [email protected] – 6972132823 για να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση για την ιστοσελίδα σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *